O Pesoni Dentu


Stomatološku ordinaciju "Pesoni Dent" pronaći ćete na Savskom vencu, u Lominoj ulici broj 5, u Tržnom centru Zeleni Venac, na drugom spratu, u Beogradu. Vlasnica ordinacije i stomatolog dr Marijana Janković u saradnji sa svojim stručnim timom, nastoji da Vam omogući da se osmehnete sa samopouzdanjem u svakoj prilici. Osnovna delatnost naše ordinacije ogleda se u pružanju kompletne stomatološke usluge svojim pacijentima.

Stručni saveti koje Vam mogu dati stomatolozi naše ordinacije, pomoći će Vam da Vaše zube sačuvate i održite zdravim na zadovoljavajućem nivou. Ukazaćemo Vam na najčešće greške koje se javljaju prilikom pranja i održavanja zuba, što dovodi do kvarenja istih. Tim stručnih stomatologa oslanjenjem na stečeno znanje tokom godina rada i iskustvo u praksi, omogućiće Vam da imate zdrave i lepe zube. Popravke zuba u našoj stomatološkoj ordinaciji, sprovodimo bezbolno, kako bi se naši pacijenti osećali prijatnije. Različita hrana i piće koju konzumiramo svakodnevno dovode to tamnjenja zuba. Budući da ne postoji osoba koja ne želi da ima bele i lepe zube, izbeljivanje zuba je postala sve učestalija metoda koja ima za zadatak da Vam omogući da budete ponosni na svoj osmeh. Pristupačne cene naših usluga izbeljivanja zuba, protetike, parodontopatije, implantacije zuba i estetske stomatologije, učinili su da postanemo Vaš pravi izbor.

Kvalitetna usluga

Veliki broj modernih tehničkih sredstava u kombinaciji sa znanjem obezbeđuju kvalitetnu uslugu. Odlični higijenski uslovi, prijatna atmosfera i lepo uređen prostor čine da nam se pacijenti stalno vraćaju.

Biografija dr Marijane Janković


Dr Marijana Janković diplomirala je na Stomatoloskom fakultetu u Beogradu. Posle više godina rada u Domu zdravlja Novi Beograd i vise privatnih ordinacija, 2003.godine, osniva stomatološku ordinaciju Pesoni dent. Dr Marijana Janković još od studentskih dana gaji posebno interesovanje za estetsku stomatologiju - inspirativnu i dinamičnu oblast stomatologije koja se sve brže razvija kako bi što bolje odgovorila na želje i zahteve pacijenata. Vođena jakom željom za stalnim stručnim i naučnim napredovanjem, usavršavala se na vrhunskim kursevima estetske stomatologije, završila je kurs i radionicu o postavljanju zubnih implanata, razmenjujući iskustva sa vodećim svetskim stručnjacima iz oblasti stomatologije. Uz veliki entuzijazam i nepresušnu energiju, koja je vidno primetna u njenom radu sa pacijentima, dr Marjana Janković svakodnevno nastoji da što kreativnije primeni svoje znanje i talenat. Zahvaljujući bogatom iskustvu u radu sa pacijentima, kao i odličnoj informisanosti o potrebama i željama istih, dr Marijana Janković je izuzetno cenjena u stručnim krugovima.