Dermalni filteri na bazi hijaluronske kiseline


hijaluronske kiseline

Starenje lica počinje vec u 20-tim godinama i napreduje tokom života zbog fizioloških promena kože i potkožnog tkiva.Starenje je najuočljivije na licu i vratu i vidimo ga kao nastanak bora i atrofiju kože. Razlog tome je smanjeno stvaranje hijalurona u organizmu koji je pored kolagena zadužen za vezivanje vode i održavanje mladolikog izgleda.

Primenom dermalinih filera na bazi hijaluronske kiseline dobijamo podmlađeno voluminizirano i osveženo lice. Ovo je nehirurška tehnika koja daje postojane rezultate uz istovremeno zadržavanje osobenosti lica i prirodnog izgleda.Namenjena je korekciji statičkih i dinamičkih bora,kao i revitalizaciji kože tako da se dobija mladalački izgled i svežina.Koristi se i za povećanje volumena usana. Ovom metodom se nadoknađuje hijaluronska kiselina,koju organizam tokom života smanjeno produkuje,a ona doprinosi elastičnosti naše kože. Sa prirodnim Dermavisk filerima rezultat je takođe prirodan. Dremavisk se proizvodi u Švedskoj i to je visoko kvalitetna hijaluronska kiselina(HA) iz bioloških izvora, za razliku od HA koje se dobijaju bakterijskom fermentacijom.Proizvodnja je strogo kontrolisana i kroz 30 godina rada došlo se do veoma kvalitetnog biološkog dermalnog filera. Korišćenjem Dermavisk filera u popunjavanju bora,rezultat je brzo vidljiv i efekat traje mesecima. Filer se ubrizgava u anesteziranu kožu kroz tanku iglu i sledi kratkotrajna masaža. HA vezuje za sebe vodu i integriše se sa kolagenom vraćajuci licu mladolik i svež izgled.

dermalni filteri

Biografija dr Marijane Janković


Dr Marijana Janković diplomirala je na Stomatoloskom fakultetu u Beogradu. Posle više godina rada u Domu zdravlja Novi Beograd i vise privatnih ordinacija, 2003.godine, osniva stomatološku ordinaciju Pesoni dent. Dr Marijana Janković još od studentskih dana gaji posebno interesovanje za estetsku stomatologiju - inspirativnu i dinamičnu oblast stomatologije koja se sve brže razvija kako bi što bolje odgovorila na želje i zahteve pacijenata. Vođena jakom željom za stalnim stručnim i naučnim napredovanjem, usavršavala se na vrhunskim kursevima estetske stomatologije, završila je kurs i radionicu o postavljanju zubnih implanata, razmenjujući iskustva sa vodećim svetskim stručnjacima iz oblasti stomatologije. Uz veliki entuzijazam i nepresušnu energiju, koja je vidno primetna u njenom radu sa pacijentima, dr Marjana Janković svakodnevno nastoji da što kreativnije primeni svoje znanje i talenat. Zahvaljujući bogatom iskustvu u radu sa pacijentima, kao i odličnoj informisanosti o potrebama i željama istih, dr Marijana Janković je izuzetno cenjena u stručnim krugovima.